Tietosuojaseloste

Päivitetty: 23.6.2022

Quality Knowhow Karjalainen Oy:n tietosuojalain (1050/2018) mukainen tietosuojaseloste.

Tietosuojaselosteessamme kerromme, minkälaisia henkilötietoja voimme sinusta kerätä sekä mihin tarkoitukseen voimme niitä käyttää. Luethan tietosuojaselosteen huolella.

Voimme ajoittain muuttaa tätä tietosuojaselostetta julkaisemalla siitä uuden version verkossa, joten tarkistathan sen säännöllisesti. Verkkosivuston ja liitännäisten palvelujen jatkuva käyttösi uuden version julkaisun jälkeen katsotaan muokattujen ehtojen hyväksynnäksi.

1. Rekisterinpitäjä

Quality Knowhow Karjalainen Oy
Tyyrpuurinkatu 5 a 15
15140 Lahti
puh. 03-7804 264

2. Yhteyshenkilöt rekisteriä koskevissa asioissa

Toimitusjohtaja: Tanja Karjalainen, tanja@qk-karjalainen.fi
Toimistoassistentti: Mirka Ertoila, mirka@qk-karjalainen.fi

3. Rekisterin nimi

Quality Knowhow Karjalainen Oy:n asiakas- ja markkinointirekisteri

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus 

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen ja kehittäminen, palvelun toteuttaminen, artikkeleiden jakaminen, mainonta ja asiakkaan ja Quality Knowhow Karjalainen Oy:n oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, Quality Knowhow Karjalainen Oy:n ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella Quality Knowhow Karjalainen Oy:n käytössä olevien viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri sisältää asiakkaiden sähköpostiosoitteen. 

Rekisteri voi myös sisältää muut perusyhteystiedot, kuten nimi, osoite, puhelinnumerot sekä mahdolliset muut asiakkaan suostumuksella kerätyt tiedot.

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri on koostettu Quality Knowhow Karjalainen Oy:n asiakkaista, artikkelin tilaajista, uutiskirjeen tilaajista, kurssilaisista, tapahtumakävijöistä ja yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä. Rekisteri koostuu pääasiallisesti laatu- ja kehityshenkilöistä, prosessin omistajista, yrityspäättäjistä eikä rekisteriin kerätä yksityishenkilöiden tietoja lukuunottamatta sellaisia henkilöitä, jotka itse ovat halunneet liittyä postituslistalle internetin kautta. Asiakasta koskevat tiedot saadaan säännönmukaisesti: asiakkaalta itseltään puhelimitse, internetin kautta, sähköpostilla tai muulla vastaavalla tavalla

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta Asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa Asiakkaan vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterin käyttöoikeus on vain niillä QKK:n työntekijöillä, jotka tarvitsevat tietoja tehtävissään. 

10. Kielto-oikeus

Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojensa luovuttaminen ja käsittely suoramainontaa ja muuta markkinointia varten. Asiakastiedot poistetaan Asiakkaan niin pyytäessä puhelimitse, sähköpostilla tai Asiakas voi lopettaa uutiskirjeen tilauksen kirjeessä olevan ”peruuta uutiskirje täältä” -linkin kautta.

Tutustu Lean Six Sigmaan

Lue lisää Lean Six Sigmasta ja tutustu keskeisiin malleihin ja menetelmiin sekä soveltamiseen Suomessa.