Sixsigma.fi sivuston taustalla

Sixsigma.fi on Quality Knowhow Karjalainen Oy:n ylläpitämä sivusto, jolta löydät tietoa ja artikkeleita Lean Six Sigmasta sekä koulutuksia ja kirjallisuusvinkkejä.

Quality Knowhow Karjalainen Oy on koulutus- ja konsultointiyritys, joka tarjoaa asiakkailleen koulutusta ja konsultointia tuotteiden ja toimintaprosessien laadunparantamiseen sekä välittää laatutekniikan kirjoja, ohjelmistoja ja demonstraatiovälineitä. Quality Knowhow Karjalainen Oy on perustettu vuonna 1997 täydentämään Laatutieto Oy:n vuonna 1986 alkanutta toimintaa.

Koulutamme ja konsultoimme yrityskohtaisissa koulutustilaisuuksissa sekä julkisilla kursseilla liiketoiminnan kehittämistä, Lean Six Sigma -menetelmää, tehdasfysiikkaa sekä laatu- ja ympäristöjärjestelmiä. Lisäksi opetamme tilastollista ajattelua ja laatumenetelmiä lähtien perusteista ja päätyen edistyneempiin tekniikoihin.

Quality Knowhow Karjalainen Oy:n kouluttajat ovat uranuurtajia monilla laatutekniikan alueilla 1980-luvulta lähtien. Käynnistimme ensimmäiset suomenkieliset Six Sigma -koulutukset Suomessa jo vuonna 1999.

Quality Knowhow Karjalainen Oy

Tutustu QKK:fi sivustoon

Tutustu uudistuneisiin sivuihimme. Sivuilta löydät Laatutieto-verkkokaupan sekä tietoa palveluistamme ja tarjoamistamme laatutekniikan koulutuksista.

Siirry qkk.fi

Mistä kaikki alkoi?

Lue, mistä ja miten Quality Knowhow Karjalainen Oy:n Six Sigma -koulutukset lähtivät liikkeelle.

Tutustu tarinaan

Tutustu Tehdasfysiikka.fi sivustoon

Tutustu uuteen tehdasfysiikkaa käsittelevään sivustoomme. Sivuilta löydät tietoa tehdasfysiikasta, artikkeleita sekä muita ajankohtaisia asioita.

Siirry tehdasfysiikka.fi

Ota yhteyttä

Jätä yhteystietosi ja kerro vähän tarpeestasi niin asiantuntijamme ottavat sinuun yhteyttä.