Tehokkaita työkaluja prosessin parantamiseen

Koulutuksen tavoitteena on kouluttaa opiskelijat ymmärtämään Lean Six Sigma -menetelmä ja sen käyttö. Lean Six Sigma Green Belt -koulutus antaa valmiudet vetää suhteellisen pieniä, hyvin fokusoituja osastokohtaisia projekteja käyttäen Lean Six Sigma -toteutusstrategiaa. Green Belt voi olla tiimin jäsenenä tai johtaa tiimiä osa-aikaisesti.

Koulutuksessa yhdistetään perinteinen koulutus ja interaktiivinen ohjelmistokoulutus sekä käytännön projektit. Integraatio vaatii uuden tyyppisen opetusmetodiikan, jossa jokaisella osallistujalla tulee olla tietokone ja ohjelmistot (Excel, MINITAB) jatkuvasti käytössä. Tällä menetelmällä on tutkitusti ja käytännössä saavutettu hyvä ja nopea uuden menetelmän oppiminen ja käytännön soveltamistaito. Green Beltit oppivat: strukturoidun ongelmanratkaisumenetelmän liiketoiminnan parannusprojekteihin, tietyn tason laatutyökaluista, jotka liittyvät Six Sigma -menetelmään sekä kuinka luodaan taloudellisia tuloksia alaviivalle.

Koulutus keskittyy prosessien parantamiseen DMAIC-mallin avulla sekä opettaa keskeisimpiä Six Sigman työkaluja. Green Belt -koulutus tarjoaa osallistujille yleiskuvan Lean Six Sigmasta kuin myös keskeisistä tehokkaaseen projektitiimiin liittyvistä menettelyistä ja käsitteistä. Green Beltit oppivat osan kokonaisvaltaisesta Black Belt -koulutuksen sisällöstä. Koulutusjaksojen välissä sovelletaan opittuja työkaluja omaan projektiin. Kun työkaluja on käytetty omassa projektissa ja niiden käyttö on raportoitu vaaditulla tavalla, osallistuja saa osallistumistodistuksen lisäksi Green Belt -sertifikaatin.

Lean Six Sigma Green Belt

Kouluttaudu Lean Six Sigma Green Beltiksi

Julkiset toteutuksemme käynnistyvät 8.10.2024, 20.1.2025 ja 17.3.2025 Sibeliustalossa, Lahdessa.

Lue lisää ja ilmoittaudu

Palvelusektorin Lean Six Sigma Green Belt

Koulutus on suunniteltu osumaan palveluprosessien kehittämisestä kiinnostuneiden organisaatioiden ja ihmisten osaamistarpeisiin.

Lue lisää ja ilmoittaudu

Lean Six Sigma Green Belt -training (in English)

Do you want to qualify as a Lean Six Sigma Green Belt? Course will be held at Espoo, starting October 8th 2024.

Read more and register

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Järjestämme koulutusta sekä julkisena kurssina että yrityskohtaisesti räätälöitynä toteutuksena.