Lean Six Sigma

Lean Six Sigma Champion -koulutus

Haluatko saavuttaa paremman kilpailukyvyn virheettömillä ja luotettavilla tuotteilla? Haluatko tietää, kuinka tilastollisia menetelmiä voidaan hyödyntää organisaatiossasi? Koulutuksessa opit ymmärtämään Lean Six Sigman konsepteja ja johtamaan Six Sigman käyttöönottoa, levitystä ja hyödyntämistä organisaatiossasi!

Tutustu koulutukseen
Lean Six Sigma Black Belt -koulutus

Lean Six Sigma Black Belt -koulutus

Haluatko sertifioitua Lean Six Sigma Black Beltiksi? Tarvitsetko oppia tilastollisten menetelmien hyödyntämisestä reaalimaailmassa? Haluatko saavuttaa huippupalvelukyvyn virheettömillä ja luotettavilla tuotteilla? Haluatko oppia taitoja, joilla kehittää ratkaisu ongelmaasi tai parannustarpeeseesi?

Tutustu koulutukseen
Lean Six Sigma Green Belt

Lean Six Sigma Green Belt -koulutus

Lean Six Sigma Green Belt -koulutusohjelmalla saavutat konkreettisia parannuksia ja hyötyjä. Leanin avulla työt ja prosessit nopeutuvat ja Six Sigman avulla työt ja prosessit paranevat.

Tutustu koulutukseen
Lean Six Sigma Yellow Belt -koulutus

Lean Six Sigma Yellow Belt -koulutus

Tarvitsetko apua Lean Six Sigma -projektitiimin sitouttamiseen? Haluatko tarjota tiiviin paketin Lean Six Sigmasta kiinnostuneille? Yellow Belt -koulutus tarjoaa yleiskuvan metodiikasta, tiimityökaluja ongelmanratkaisuun sekä pohjatietoja dataperusteiseen parantamiseen.

Tutustu koulutukseen
Design for Six Sigma

Design for Six Sigma -koulutus

Oletko suunnittelemassa uutta tuotetta? Tunnetko asiakastarpeen, jota varten tuotteen suunnittelet. Design for Six Sigma tuo modernin suunnitteluprosessin työkaluineen tuotteen suunnittelun tueksi. Tuotekehityksen ja yritysten haasteena on, kuinka lanseerataan menestyvä tuote samalla, kun joudutaan tekemään kompromisseja suunnittelun, iteroinnin, tutkimuksen, määrittelyn ja testauksen osalta.

Tutustu koulutukseen
Lean johtaja

Lean-johtajakoulutus

Tieto ja taito ovat tärkeitä onnistuneessa parannustoiminnan johtamisessa. Asiakkaasi vaatii ketterämpää toimintaa ja parempaa toimitusvarmuutta. Samalla organisaatiosi pitäisi parantaa tuottavuutta. Haluatko tietää, kuinka nämä tavoitteet saavutetaan ja kehitystoimenpiteet organisoidaan käytännön toimenpiteiksi?

Tutustu koulutukseen

Ota yhteyttä!

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä, kysy lisää tai pyydä tarjous.