Osaaminen on tulevaisuuden energiaa

Tökkiikö jonot? Valittavatko asiakkaat? Viekö reklamaatioiden käsittely liikaa aikaa? Aika ei tunnu riittävän kehittämiseen pakollisilta töiltä? Vaatiiko asiakas uusien menetelmien soveltamista? Vaatiiko toimintaympäristön muutos hyppäystä osaamisessa? 

Tuottavuuden ja asiakasarvon parantaminen on enenevässä määrin kilpailua tiedosta ja osaamisesta sekä sen oikeanlaisesta soveltamisesta. Organisaatiot tarvitsevat nyt ja tulevaisuudessa osaavia ihmisiä menestyäkseen. Autamme asiakkaitamme oivaltamaan uusia asioita sekä kasvattamaan organisaation tuottavuutta ja kilpailukykyä soveltamalla tutkittuun tietoon perustuvia menetelmiä ja jatkuvan parantamisen ajatusmalleja.

Yrityskohtainen koulutus ja konsultointi

Tarjoamme asiakkaiden tarpeisiin sovitettuja koulutus- ja valmennusohjelmia, yleisiä erikoisteemallisia kursseja sekä kehitysohjelmien läpivientiin liittyviä konsultointipalveluja.

Koulutuksen ja konsultoinnin järjestäminen

Yrityskohtaiset koulutukset, konsultoinnit ja valmennukset sovitetaan ohjelmaltaan, kestoltaan ja jaksotukseltaan tilaajan tarpeisiin. Yrityskohtaisen koulutuksen kustannus on puolet tai jopa alle julkisen kurssin kustannuksista. Koulutus kannattaa toteuttaa yrityskohtaisena jo 5-10 henkilölle. Tilaisuudet voidaan järjestää joko asiakkaan tiloissa, koulutushotelleissa tai etänä Teamsin tai Zoomin välityksellä.

Yrityskohtainen koulutus

Yrityskohtaisesti räätälöity koulutus tarpeisiinne

Tarvitsetko juuri teidän tarpeisiinne soveltuvaa koulutusta yrityksenne henkilöstölle? Toteutamme kaikkia koulutuksiamme myös yrityskohtaisesti räätälöitävinä koulutuksina.

Pyydä tarjous koulutuksesta
Konsultointipalvelut

Konsultointia ja asiantuntija-apua

Tarvitsetpa sitten tukea projekteille, apua analyysiin, teknistä neuvontaa tai asiantuntija-apua laajempiin muutoshankkeisiin, me olemme sinua varten.

Pyydä tarjous konsultoinnista

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Räätälöidäänkö Lean Six Sigma -koulutuksesta juuri teille sopiva kokonaisuus? Ota rohkeasti yhteyttä ja jätä tarjouspyyntö.