Lean Six Sigma Black Belt

Lean Six Sigma

Lean Six Sigma on liiketoiminnan kehistysmenetelmä, jonka avulla toteutetaan tarvelähtöinen muutos projektin omaisesti. Lean ja Six Sigma käsittelevät asiakkaan tarvetta, organisaation tarpeita ja vaihtelua. Menetelmät ovat tulleet yhdeksi ja samaksi kokonaisuudeksi.

Lue lisää

Soveltaminen Suomessa

Lean Six Sigmaa on koulutettu ja sovellettu Suomessa jo 1990-luvun loppupuolelta, yli 20 vuotta. Yrityskirjo ulottuu hyvin laajalle alueelle palveluista raskaaseen teollisuuteen.

Lue lisää
Lean Six Sigman osaamistasot

Osaamistasot

Lean Six Sigma -hankkeiden onnistuneeseen toteutukseen yritys tarvitsee koulutettuja osaajia sekä hyvin koordinoidun organisaation. Näkyvä ja hyvin johdettu organisaatio auttaa Lean Six Sigmaan liittyvän ajattelumallin ja parannusideologian implementoinnissa organisaatioon.

Lue lisää
Lean Six Sigma suppilo

Keskeiset mallit ja menetelmät

Lean Six Sigma perustuu ns. poissulkutekniikkaan, jossa loogisella päättelyllä ja työkaluilla suljetaan pois tekijöitä/syitä, joilla ei voida järkevällä tavalla ja kustannuksilla saada aikaan parannusta.

Lue lisää
Design for Six Sigma -koulutus

Design for Six Sigma

Design for Six Sigman tarkoituksena on optimoida suunnitteluprosessi niin, että saavutetaan Six Sigma suoritusarvo ja samalla integroidaan Six Sigma -ominaisuudet uuteen tuotteeseen.

Lue lisää

Liity laadunkehittäjien joukkoon

Uutiskirjeen tilaajana saat ajankohtaista tietoa Lean Six Sigmasta, laatutekniikoista sekä laadun kehittämisestä. Julkaisemme artikkeleita ja videoita ajankohtaisista aiheista. Liity laadun kehittäjien joukkoon ja saat uutiskirjeen sähköpostiisi.